Rób przetwory. Przed pełnią Księżyca wyjdą najlepsze!

Pomidory, śliwki, morele są teraz najsmaczniejsze. Aż ślinka cieknie na widok soczystych pomidorów. Teraz jest najlepszy czas na zrobienie z nich przetworów, bowiem Księżyc idzie do pełni. Zawekowane warzywa i owoce pachnące słońcem, rozświetlą dni podczas szarej jesieni i zimy.

księżyc, warzywa Czas przed pełnią Księżyca to najlepszy moment na robienie przetworów.

Więcej artykułów

Astrokuchnia

Pełnia Księżyca w Wodniku to połączenie słów i emocji. Włącz Adele albo Sinatrę, zrób ucztę z duszonych warzyw i zaopiekuj się sobą

Gdy Księżyc jest w znaku powietrznym, najlepiej przyswajamy składniki odżywcze z kwiatów i dobrych tłuszczów. W weekend, gdy Księżyc będzie zmierzał do pełni w Wodniku, otworzysz serce i duszę. Dlatego na niedzielę albo poniedziałek przygotuj kolację dla siebie - i może kogoś? - a zobaczysz co się wspaniałego wydarzy.

Czytaj dalej >

Jeszcze więcej magii każdego dnia!
Odkryj nasze specjalne zestawy

Przejdź do sklepu